Geavanceerd zoeken

Klanten gaven ons gemiddeld 4.75 uit 5 sterren!

Mooie rechthoekige bloembak
Review van Marja op 05/06/2016

Onlangs 2 van deze bloembakken gekocht en ze staan echt super mooi bij de ingang van ons huis.

Geweldige tuinset!
Review van Cindy op 03/23/2016

Deze zwarte tuinset van Lechuza zit echt heerlijk en ziet er bijzonder netjes uit. Hij was al binnen 3 dagen thuis afgeleverd, echt top!

Super mooi
Review van Suzanne op 01/10/2016

De Vijverbak van Cortenstaal staat super op ons terras!

Mooie strakke vijver
Review van Sjoerd op 12/21/2015

Beetje aan de prijs, maar de aluminium bak ziet er geweldig uit op mijn terras.

Al na 2 dagen geleverd
Review van Harry op 12/18/2015

Snel voor de jaarwisseling nog even de 100 cm vuurschaal van burni besteld. Ik was nog wel even ongerust of dat hij wel op tijd geleverd zou worden. Maar de vuurschaal werd al na 2 dagen geleverd.

Super mooie bloempot!
Review van Petra op 12/10/2015

Deze pot is echt super mooi. Bovendien was hij met drie dagen thuisbezorgd!

Gezien bij Robs grote tuinverbouwing
Review van Els op 11/23/2015

Afgelopen zondag had ik deze mooie tuinbokaal gezien bij Robs grote tuinverbouwing. Gelijk besteld en woensdag al thuis bezorgd gekregen.

Lange levertijd, maar top kwaliteit!
Review van Eduard op 10/23/2015

Het duurde maar liefst 3 weken voordat deze rvs bloembak geleverd werd. Ondanks deze lange levertijd ben ik toch erg tevreden want de bloembak is echt van top kwaliteit!

Erg tevreden met de tuinkachel
Review van Iris op 06/05/2015

De tuinkachel ziet er echt supergaaf uit. Ik krijg complimentjes van al mijn vrienden!

Geleverd volgens afspraak
Review van Michiel op 06/05/2015

Ik heb deze tuinhaard online besteld via 123tuinshop.nl en werd zoals afgesproken afgeleverd bij mijn buren. Ik ben erg tevreden over deze tuinhaard vooral het deurtje wat ik mee besteld heb. Er zit een raampje in wat erg handig en mooi is als je de deur sluit.

Erg tevreden!
Review van Carolien op 06/05/2015

Ik heb vorige week de hangende versie van deze tuinhaard aangeschaft. Het was even knutselen voor mijn man maar binnen één dag hing hij netjes onder ons afdakje waar we nu optimaal kunnen genieten van deze geweldige tuinhaard.

Zware maar kwalitatieve tuinhaard
Review van Karel op 06/05/2015

Deze tuinhaard was toch wel iets zwaarder als dat ik verwacht had. Ook al staat er duidelijk aangegeven dat de grotere versie die ik besteld had 110kg weegt viel het toch even tegen om deze tuinhaard op zijn plek te krijgen. Ik moet wel zeggen... hij staat nu als een huis!

Mooie tuinhaard van een hoge kwaliteit
Review van Henk op 06/05/2015

Voor het maken van een stookhoekje onder mijn veranda heb ik onlangs deze tuinhaard besteld. Ik vond het eerst best wel veel geld maar uiteindelijk toch voor deze gekozen. Ik heb er geen spijt van gekregen, het is echt een mooi en robuust product!

Erg makkelijk te installeren
Review van Richard op 05/03/2015

Wat een mooie watertafel! Eerst even snel met water gevuld, stroom er aan. En hij werkt zonder problemen!!

Vuurschaal was erg snel geleverd
Review van Peter op 05/03/2015

Ik heb onlangs deze vuurschaal online besteld bij 123tuinshop en ik was aangenaam verrast dat de vuurschaal al na 2 dagen werd afgeleverd.

123tuinshop.nl is ranked 4.75 out of 5. Based on 15 user reviews.
Om deze webshop goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies Bekijk ons cookiebeleid.